10372872_633013283451164_5673180726793567493_o.jpg

Hallo en welkom,

mijn naam is Henk van Lambalgen en ik ben rouwfotograaf.

Ik heb vele jaren ervaring in de zorg, van jongeren tot ouderen en de laatste 12 jaar werk ik als psychiatrisch verpleegkundige. Hierdoor heb ik mij breed ontwikkeld op het sociale vlak. Ik voel mensen en situaties goed aan en hier kan ik snel op anticiperen. Ik kan goed met emoties overweg en weet hoe te handelen in gevoelige situaties.

Als ik een begrafenis vastleg ben ik op gepaste afstand en op de achtergrond aanwezig. In een gesprek overleggen wij waar jullie behoefte aan hebben en wat jullie belangrijk vinden. Hier kunnen jullie ook vertrouwen op mijn ervaring.

Prijzen

Om het overzichtelijk en duidelijk te houden hanteer ik een alles omvattende uurprijs, dit is 165 euro. Jullie krijgen toegang tot een galerij met alle bewerkte foto's in hoge resolutie. Deze galerij kunnen jullie delen met derden en hier kunnen jullie alle foto's onbeperkt downloaden. Bewerken, voorbereiding, afwerking, reistijd en kosten zitten hier allemaal bij in.

Meestal is rouwfotografie verzekerd maar raadpleeg voor de zekerheid jullie begrafenis ondernemer. Zo voorkomen we teleurstellingen achteraf.

Contact

Als jullie telefonisch contact met mij opnemen kan ik deze informatie nader toelichten en een afspraak met jullie maken.


Vriendelijke groeten,

Henk van Lambalgen